Vacature programmamanager Adviesfunctie Netherlands Academy of Engineering (NAE)

Ben jij die professional die adviestrajecten begeleidt en een vlotte pen hanteert? Kijk dan naar onze vacature programmamanager Adviesfunctie.

 

De Netherlands Academy of Engineering (NAE) zoekt per direct een programmamanager Adviesfunctie. Standplaats Den Haag.

 

Functieprofiel

Als programmamanager Adviesfunctie bij de Netherlands Academy of Engineering (NAE) ben je de drijvende kracht achterhet ontwikkelen en optimaliseren van onze adviesfunctie. Je speelt een cruciale rol in het ondersteunen van alle bij de adviesfunctie betrokken NAE- organen, zoals het NAE-Bestuur, de Algemene Vergadering van de NAE-Fellows, de Agenda Commissie Advies, en de Commissie Internationale Samenwerking. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het effectief managen van adviesprojecten, waarbij je samenwerkt met NAE-leden (Fellows en Young Engineers) en zorgt voor de professionele redactie van adviesrapporten.

Als bewaker van onafhankelijkheid en het voorkomen van belangenconflicten, werk je volgens strikte richtlijnen ter voorkoming van oneigenlijke beïnvloeding en stem je af met het desbetreffende verantwoordelijke bestuurslid. Je werkt nauw samen met de collega’s van het NAE-kantoor waaronder de programmamanagers voor de forum- en adviesfunctie. Je stemt je werkzaamheden af met de directeur om ervoor te zorgen dat de NAE- adviesfunctie op het hoogste niveau opereert en positieve impact heeft op het kennis en innovatie ecosysteem van Nederland.

 

Competenties

  • Projectmanagement: het vermogen om adviestrajecten op het gebied van kennis- en innovatie te leiden en heldere rapporten te produceren als resultaat daarvan.
  • Technische expertise en passie voor innovatie: een brede kennis en interesse in engineering en de onderliggendetechnische wetenschappen, evenals mensgericht ontwerpen en een goed begrip van de rol ervan in maatschappelijke transities.
  • Organisatieondersteuning: ervaring met het ondersteunen van interne organen in een (leden)organisatie.
  • Teamspeler met professionele cultuur: het vermogen om effectief samen te werken in een kennisintensieveorganisatie met een open en collegiale professionele cultuur ondersteund door uitstekende communicatieve, redactionele en digitale

 

Wat bieden wij? 

  • Een dynamische functie binnen een startende organisatie, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Een kennisintensieve en vooruitstrevende omgeving.
  • Korte lijnen en een platte netwerkorganisatie.
  • Een hecht, enthousiast, en zelflerend team.
  • De kans om het verschil te maken bij de realisatie van nationale en internationale ambities van NAE.

Bij NAE streven we ernaar een inclusieve organisatie te zijn waar iedereen, ongeacht achtergrond, leeftijd, geslacht,etniciteit, seksuele geaardheid, religie, fysieke capaciteit, gelijke kansen krijgt en om een team op te bouwen dat de rijke verscheidenheid aan perspectieven en ervaringen weerspiegelt.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 11-12, afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
Maandsalaris minimaal € 3608,64– maximaal € 6227,02 (bruto).
Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd.
Minimaal aantal uren per week 32.
Maximaal aantal uren per week 36.
Een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Extra informatie

Bezoek onze website www.nae.nl voor meer informatie. Voor vragen over de sollicitatieprocedure of over de inhoud van de vacature kan je contact opnemen met Willem Jacobs, via willem.jacobs@nae.nl

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar willem.jacobs@nae.nl onder vermelding van ‘vacature programmamanagerAdvies NAE’.

 

Over de Netherlands Academy of Engineering

De Netherlands Academy of Engineering (NAE) is opgericht in december 2022 met steun van het Ministerie van Onderwijs,Cultuur en Wetenschap, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de 4TU Federatie. Haar missie is om een leidend netwerk van topexperts op het gebied van technologische wetenschappen en toegepast onderzoek te worden, afkomstig uit zowel kennisinstellingen als het bedrijfsleven. NAE fungeert als een Forum voor debat, een Spil in het kennis-en innovatie-ecosysteem, en een bron van Advies voor belangrijke belanghebbenden. Ze streven naar samenwerking en synergie met bestaande organisaties om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken, variërend van kennisbenutting tot EU-initiatieven zoals EU Chips AcT en AI Act, met engineering als hun kracht. NAE’s motto is “connect to innovate” en ze werken nauw samen met diverse partners, zowel nationaal als internationaal, om duurzame relaties en samenwerkingsverbanden te smeden.

Zie voor meer informatie www.nae.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.